Brasserie

Brasserie Westwoud is dagelijks geopend, echter de keuken is gesloten op maandag en dinsdag. Geniet van ons terras met prachtige uitzichten over de 18e hole. 

Arrangementen

Westwoud Deal

Na een 18 holes golfronde genieten van een heerlijke daghap naar keuze in de brasserie kan met de Westwoud deal. Prijs voor dit arrangement bedraagt € 79 per persoon en bestaat uit:

 * De Westwoud deal kan ook met een twee-gangen menu voor een bedrag van € 89 per persoon of drie-gangen voor € 95

Twilight arrangement

Start je na 17.30 uur voor een ronde van 9 holes? Maak dan gebruik van dit aantrekkelijke arrangement. Prijs voor dit arrangement bedraagt €37,50 per persoon en bestaat uit:

Vergaderen

Op zoek naar een vergaderruimte?
Vergaderen is mogelijk bij De Westfriese Golfclub.

Feesten & partijen

Bedrijfsuitje

Bij De Westfriese Golfclub is het mogelijk om jouw bedrijfsuitje of teambuilding-dag te organiseren. Kies bijvoorbeeld voor ontvangst met iets lekkers waarna jullie tijdens een golfclinic les krijgen van een golfprofessional in de basisprincipes van het golfspel, zoals de swing, chippen en putten. Na afloop van de golfclinic is het mogelijk de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een barbecue of diner geheel naar wens.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers: zij lichten de mogelijkheden graag toe en kunnen meer informatie geven over de overige faciliteiten van onze golfbaan.

Feesten en Partijen

Onze brasserie en haar sfeer lenen zich uitstekend voor jouw feest. Van familiedag tot jubileum of receptie. Jouw speciale gelegenheid wordt geheel naar wens georganiseerd.

Neem contact op met de brasserie om te horen wat wij voor je kunnen betekenen en ontvang vrijblijvend een voorstel voor uw feest.

Contact

Wil je meer weten over De Westfriese Golfclub of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Vandaag

19° 3 N/W