Business

Aansluiten bij de Businessclub van De Westfriese Golfclub heeft vele voordelen. Zo zien tienduizenden golfers de naam en boodschap van jouw bedrijf langskomen.

Tijdens de bedrijvencompetitie, businessclub middagen of andere activiteiten van de businessclub kun je golfen én netwerken. Behorend bij het business lidmaatschap ontvang je tevens greenfee kaarten voor jouw relaties. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedrijven competitie

Meedoen met onze uitdagende bedrijven competitie? Dat kan! Op De Westfriese Golfclub worden elke maand wedstrijden, evenementen of activiteiten georganiseerd. Bekijk de kalender voor dit jaar.

Sponsor worden

De Westfriese Golfclub heeft drie pakketten waarmee het business lidmaatschap recht geeft op één, twee of meerdere wildcards. Behorend bij het business lidmaatschap ontvang je tevens greenfee kaarten voor jouw relaties. Ook zijn er volop mogelijkheden om jouw bedrijf op de baan te profileren als sponsor van een hole, de driving range of schuilhut.Bent u geïnteresseerd? In een persoonlijk gesprek geven wij u graag meer informatie. Neem contact met ons op voor een afspraak of stuur een mail naar baanmanager@wfgc.nl.

Vergaderen

Op zoek naar een vergaderruimte?
Vergaderen is mogelijk bij De Westfriese Golfclub.

Businesslid worden

Wordt nu business lid van De Westfriese Golfclub. We hebben talloze mogelijkheden om uw bedrijfsnaam nog bekender te maken via onze website, sponsorbord in de hal en natuurlijk via onze hole sponsoring. Voor meer informatie kunt u mailen met baanmanager@wfgc.nl.

Vandaag

26° 4 Z/O
*Laatst gewijzigd: 14 mei - 16:55