Vergaderen

Reserveer een unieke vergaderruimte in een groene omgeving!

Bij De Westfriese Golfclub kun je een vergaderruimte huren voor een training, overleg, workshop of seminar!

De Westfriese Golfclub beschikt over een tweetal vergaderruimtes van verschillende afmetingen, waarin je van alle gemakken voorzien bent om een succesvolle vergadering te beleggen, een training te geven of een presentatie te houden. De omgeving van de vergaderlocatie is een sfeerbepalende factor. De Westfriese Golfclub biedt daarom de mogelijkheid om in een informele sfeer midden in de groene omgeving van de golfbaan te vergaderen.

Afhankelijk van het aantal personen kun je kiezen voor een theater-, carré of een u-vorm opstelling. Onze vergaderzalen worden per dagdeel verhuurd. Een dagarrangement en de culinaire verzorging kunnen geheel naar wens worden samengesteld.

Zaalhuur

Vergaderzaal    8-25 personen

€ 195,00 per dagdeel   

€ 250,00 per dag

Zaalfaciliteiten

Wij realiseren ons dat iedere gast uniek is en dus ook een uniek programma aangeboden moet krijgen. Wij praten graag over wat De Westfriese Golfclub voor jouw bedrijf kan betekenen.

Voor meer informatie of voor het ontvangen van een offerte kun je ons bereiken op telefoonnummer 0228-563128 of per email: info@brasseriewestwoud.nl

Contact

Wil je meer weten over De Westfriese Golfclub of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Vandaag

16° 3 N
*Laatst gewijzigd: 21 mei - 15:30