Pro Golf Tour 2023

1e editie Staan Open groot succes

De  rust is wedergekeerd in Westwoud. De 1e editie van Het Staan Open was een groot succes. De 156 Professional golfers en amateurs hebben een top week gehad.Onze 83 vrijwilligers, de greenkeepers, het horeca en receptie team hebben het geweldig gedaan en heel veel werk verzet om alles perfect te laten verlopen. De Pro Am is een integraal deel van het succes van deze eerste editie, dus hierbij nogmaals veel dank voor de support! Zonder onze leden en partners was dit niet mogelijk geweest. Hierbij de foto’s van de Pro Am

De winnaar van het Staan Open, Encheniqeu, was ook de winnaar van de Dutch Swing 2024 en hij wint dus de wildcard het Dutch Open 2024 op de International in Amsterdam.

“Met de “Dutch Swing” creëren we een platform, zowel voor ontwikkeling van jonge talenten, als voor golfbanen in Nederland die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van topsport golf. Geweldig om te zien dat een idee wat al langer in het hoofd zit vorm krijgt en omarmd wordt door mooie partijen! “, aldus Dorine Daemen, directeur Golfbaan Stippelberg.

De pro golf tour organiseert momenteel 20 toernooien met spelers uit 20 landen. De ”Dutch Swing” is bedacht om de golfprofessionals van de Pro Golf Tour drie weken achter elkaar in Nederland te kunnen laten spelen, ook in 2024 & 2025”, aldus Klaas Boon van De West-Friese Golfclub.

www.dutchswing.nl 

————————————– ——————–

Meer informatie is beschikbaar via Klaas Boon  06-85472060 of via mail baanmanager@wfgc.nl

Contact

Wil je meer weten over De Westfriese Golfclub of heb je een vraag? Neem contact met ons op.

Vandaag

12° 2 Z
*Laatst gewijzigd: 21 mei - 15:30